woning met garage & potentieel (kan mogelijks genieten van verlaagde registratie !)

Vraagprijs: € 235 000 Gent Weversstraat 6
Deze woning is geheel uit beton opgetrokken (°1978).
In principe kan nog steeds ALLEEN de woning en ALLEEN de garage worden gekocht want er bestaat nog een basisakte van toen ook n°4 deel uitmaakte van de eigendom.

De garage strekt zich over de totale diepte uit : hier kunnen wel 3 voertuigen achter elkaar. Een andere mogelijkheid is dat de garage wordt omgevormd tot een bijkomende leefruimte bvb voor de inwonende ouder. Een apart huisnummer zal evenwel niet kunnen.
De poort is vervangen door een dubbele vleugel met glas, kan dus indien nodig nog geheel openzwaaien.
Een deur maken in de hall naar de garage kan, zo vermijdt men naar buiten te moeten om de garage te betreden.
Op de 1e verdieping bevindt zich achteraan de keuken en vooraan de living. Achter het toilet loopt de hall naar het groot en zonnig terras. Hier moet evenwel een terrasbedekking worden aangelegd teneinde de roofing niet te beschadigen.
De brander van de cv is recentelijk vernieuwd.
De trap naar de 2e verdieping leidt tot 2 slaapkamers; het valluik en ... uitschuifbare trap worden best vervangen door een vaste trap naar de grote zolder. Het zadeldak heeft een onderdak én een betonnen vloer.
Noodzakelijke verbouwingen :
Dubbele beglazing (kan evenwel goedkoop in de alu-kaders), de elektrische kast heeft enkele opmerkingen, vast trap naar zolder en isoleren van deze. Een handige harry heeft dat alles gefikst voor een 15.000,-€.

De woning is verhuurd, de huurders zouden er graag blijven wonen.De opzeg zal bijgevolg moeten gerespecteerd worden doch in de praktijk vindt een verhuizing altijd vlugger plaats dan op de einddatum.
Lees meer Verberg