gelijkvloers appartement 2 slpk, mét koer

Vraagprijs: € 225 000 Gentbrugge Brusselsesteenweg 221
Dit is een gerenoveerd appartement die je alle basic comfort gedurende jaren zal verschaffen.
De ramen zijn gloednieuw, de electro is in orde gesteld, de leidingen van de cv zijn vernieuwd (centrale cv zelf ook !) en bovenop gelegd (is veiliger tegen lekkage) en er is een eigen warm verbruikswatercircuit.
Apart hangtoilet, badkamer met wasmeubel en inloopdouche met tegelvloer, rest overal laminaat. 2 2-persoonsslaapkamers.
Tevens is de ruime 16m² koer (goede privacy) heraangelegd met tegels en acodrain. Heel handig is het achterpoortje om zo met de fiets binnen te geraken, of via de parking je boodschappen vlug af te zetten
In de kelder bevindt zich een ruime privé-berging. De grote werken aan het gebouw zijn voorbij, het wordt terug een 'normale' syndickost van ca 125,-€/maand. Koken is op gas. De oude EPC dateert van vòòr de nieuwe ramen en brander, die zal tenminste 300 punten lager° liggen.

De Brusselsesteenweg bezorgt je alle mogelijke diensten : dag- & nachtwinkels, gerenommeerde supermarkten, handelszaken allerhande, ... ajuintjesfeesten….
Ideaal voor de moeilijk te been zijnde persoon, maar ook als “kot” voor de 2 studaxen, of gewoonweg voor een jong koppel als starterswoning met een buitenplaats.
° Hoewel geen hinder wordt een kelder in de EPC altijd afgestraft..

Lees meer Verberg