Zeer goed gelegen winkel + mooie woonst 4 slpk

Vraagprijs: € 310 000 Gent Dampoortstraat 101
Deze gerieflijke recent gerenoveerde woning in de drukke Dampoortstraat bestaat uit 2 gescheiden eenheden, elk met aparte EGW.
Hier gegarandeerd passage, potentiële klanten, en ook huurders, gezien nabijheid Dampoortstation.
Er is de handelsruimte op 62 m², momenteel goed draaiend café (huishuur bedraagt 800,-€ / maand die steevast stipt betaald wordt) en er is de grote woning erboven op 4 etages.
Het dak en dakgoot zijn enkele jaren terug gerenoveerd; gevel en inrichting zijn heel recent.
De verdieping ondervindt geen last van geluid, door zijn vide, stenen vloer en schuifraam die als inkomdeur tot de living en als toegang dient tot de bovenste verdiepingen.
Op de 1e verdieping is er de ruime living gekoppeld aan de kingsize keuken – de gloednieuwe HR brander zit verstopt achter de eveneens nieuw gemaakte kast; de meeste radiatoren zijn eveneens vernieuwd- en is er een ruime badkamer. Achter de terrasdeur kan er een terras worden gemaakt.
De sierlijk draaiende trap leidt naar de 2e verdieping alwaar zich 2 riante slaapkamers ... bevinden.
Op de 3e verdieping bevindt zich 1 grote ruimte van 30m² die mogelijks in 2 kan worden gesplitst; de eigenaar was nog van plan om een dakkapel achteraan te plaatsen met terrasdeur en terras, doch dit kan het plan worden van de koper…
De 4e verdieping ligt totaal onder de balken, heel charmant.
Ideaal als opbrengsteigendom : 800 glv en tenminste 850 (tot 1.200 met 3 à 4 samenhuizende mensen). Renovatie Mogelijks een extra sanitair op de 3e verdieping ware interessant.
Inkomsten 1.650,- à 2.000,-€ per maand of tenminste 5 à 6 % netto-netto-opbrengst !
Doch ook ideaal als eigen winkel + woonst. Met de huurster beneden is er wel een regeling te treffen enerzijds en de woonst boven behoeft echt niet veel meer aangepast te worden. De aparte EGW is dan interessant voor later, als de praktijk, bureel, winkel,… overgenomen wordt.
MOET WEG : Prijs bespreekbaar
Lees meer Verberg