Charmante geheel vernieuwde rijwoning 4slpk,kelder, koer .

Vraagprijs: € 265 000 Gent Haverstraat 36
Gezellige rijwoning 4 slpk (de voorplaats wordt ook gebruikt als slaapkamer), 2 badkamers (1 nog in de maak!) én een koertje. De huidige eigenaars zijn nog volop bezig met de woning volledig aan te passen aan de normen van de 21ste eeuw . Dakisolatie 18 cm, keuken , cv,gekeurde electro., op dit moment wordt een nagelnieuwe 2e badkamer met toilet, douche & wastafel gebouwd op de 2e verd achter . De epc slaat nog op de waarde bij de aankoop; deze zal nu tenminste een factor 3-4 lager liggen.
Nabij de woning bevinden zich 2 scholen, parkjes, buurtwinkels, 2 supermarkten... Voor een bus- of tramhalte hoef je niet langer dan 2' te stappen.
GLV : plaats vooraan = slpk of living, erachter is traphal en daarachter de keuken met aanpalend de koer. Vanaf hier heb je toegang tot de 1e badk(met toilet, douche & wastafel) & aparte wc. Droge kelder 15m²
1e : 2 slpk 10 en 14 m². 2e : 3e slpk 14 m² en dus de toekomstige 2e badk
IDEAAL vr studerende kroost (al dan niet met vrienden).
Blijft er iemand na de studies wonen dan volstaat ... het om het eerste trapdeel te draaien om van de slaapkamer vooraan een living te maken verbonden met de keuken.
slaapkamer beneden (of fietsenstalling of toekomstige living): 9 m²Lees meer Verberg