Ruime, licht aan te passen woning 4 slpk & zonnige koer

Vraagprijs: € 245 000 Gent Gagelstraat 15
Met enkele verbouwingen door een handige Harry uitgevoerd is hier een prachtwoning van te maken.
De nochtans keurig ingerichte voorkamer leent zich perfect tot het installeren van nieuw sanitair en wasplaats, gezien de positie boven de (droge) kelder. Een alternatief is de wasplaats vormen in de doorloopkamer vooraan op de 1e verdieping, dan wordt de voorkamer een bureel of een fietsenberging (of logeerkamer).
Achter de beglaasde deur bevindt zich de ruime living met open keuken; de aanhangen beperken tot 1 berging voor de barbecue en men kan hier een goed bezonde mooie stadstuin creëren.
De houten ramen zijn in prima staat, dubbele beglazing ontbreekt weliswaar, maar er zijn 2 rolluiken.
Installatie van CV valt aan te bevelen.
De keuken is nog goed bruikbaar (koken op een nieuw gasvuur) en de elektriciteit is deels reeds vernieuwd. Het dak, inclusief gebinte, dateert van vorig jaar en garandeert een zorgeloos gebruik gedurende jaren. Er dienen wel nog 2 veluxen te worden geplaatst en de 2 kamers verder ingericht (1 kan met ... mezzanine) teneinde hier een comfortabele, ruime woning met 4 volwaardige 2-persoonslaapkamers te maken.
Met 20.000,- is al een heel eind gerenoveerd.

Ligging ? Kan niet beter zijn, met het openbaar vervoer en de supermarkt om de hoek.
Ideaal ook voor de studerende jeugd onder te brengen gezien de nabijheid van alle faculteiten en het nieuw gerechtsgebouw.


Lees meer Verberg