zo goed als nieuw huis 3 slpk met zonnig terras

Vraagprijs: € 275 000 Gentbrugge Tweekapellenstraat 62
Op deze beperkte oppervlakte van 45 m² is een driehoekig huis verbouwd (eigenlijk zo goed als nieuwbouw !) met alle comfort en volgens de nieuwste normen, alle beschikbare ruimte is doordacht uitgepuurd.
HR-glas, HR-brander met vloerverwarming op alle verdiepingen (beton), geïsoleerde gevels, nieuw dak etc. De keuken is goed doordacht ingetekend. Indien men wenst kan een gasfornuis in de plaats komen van het huidige elektrisch (leiding is voorzien), er zijn overal schuiflades en apothekerskasten, verzonken stopcontacten, design dampkap etc.
Er is de berging met wasbak, plaats voor wasmachine en droogkast, brander, en er is nog een af te werken bergkast aan de keuken. Gastentoilet (hangwc) met lavabo.
De traptreden worden eerstdaags bekleed met hout en een handgreep wordt eveneens nog voorzien.
Op de 1e verdieping bevindt zich de grootste slaapkamer met toegang tot het heel zonnig terras en ernaast is de badkamer met hangwc, ligbad (+ douchewand) en wasmeubel.
Op de 2e verdieping zijn er nog 2 slaapkamers waarin toch wel telkens ... een dubbel bed in past.
De ventilatiebuizen voor de gedwongen afzuiging zijn voorzien, de motor ontbreekt nog.
De bedrading voor sfeerspots langsheen de wand en voor domotica is er reeds, er dient enkel nog te worden aangesloten op een te kopen besturingssysteem.
Mits een extra budget van hoop en al 5.000,-€ in te calculeren betrekt men hier een eersteklas instapklare woning.
Lees meer Verberg