moderne woning met tuin & 2 slpk EPC113

Verkocht Gentbrugge Rijkeklarenstraat 53
Dit is een gezellige (zo goed als ) instapklare woning met 2 ruime slpk en een zonnige tuin in een gezellige wijk vlakbij de fietsersbrug en het centrum. Parkjes en parkeergelegenheid in de buurt.
Met uitz vd pittoreske geglazuurde tegelgevel is hier zowat alles recentelijk vernieuwd : riolering met gescheiden stelsel, vloer, keuken, badk in betonnen aanbw, ramen, dak geïsoleerd met 16 cm hennep en bedekt met zonnepanelen, platte dak in zink, bardage in alu, isolatie in gevels en scheidingsmuren…
Het resultaat is een moderne en gerieflijke woonst met zowat overal opbergruimte.
Handige ophangrails laten een frequente wijziging van muurdecoratie toe zn de noodzaak vh boren van gaten.
De open keuken vooraan is een blikvanger. Achteraan bij de zithoek uitgevend op terras en tuin dompelt de gashaard zijn bewoners in een knusse warmte bij kille dagen.
De elektriciteit is conform. Er is een maandelijks gas- en electroverbruik van slechts 34,-€ door de PV-panelen én door groenestroomcertif. die nog meerdere jaren van kracht blijven. ... Regenwaterrecup. vr wc's & wasmach.
Een strakke modernistische trap leidt nr de verdieping. Elke beschikbare ruimte wordt optimaal benut; dressing en wasruimte zitten verstopt achter schuifwanden. Zelfs het raam in de slpk wordt met dergelijk systeem verduisterd.
Achter een deur in de nachthall bevindt zich een beukentrap naar de zolderverd. Alles is rds voorzien (electro, rad., velux met rolluik) doch de kamer dient nog te worden afgewerkt. Achteraan is er een velux-deur uitg. op een zonnig dakterras.
Ideaal als starterswoning of als woonst voor 2 studerende kinderen. Na gezinsuitbreiding of na de studies kan deze gegarandeerd met meerwaarde worden doorverkocht.
OPGELET : de eigenares wenst te blijven wonen tot het voorjaar 2020.

Lees meer Verberg