instapklare 4gevel woning 3 slpk, dubbele garage

Vraagprijs: € 419 500 Maldegem Paardekerkhof 15
Deze woning uit ‘80 is door de vele aanpassingen bijna niet te onderscheiden van een moderne woning. Zo is er HRglas in de perfect onderhouden, groen gelakte merbo-ramen, zijn er 2 sectionaalpoorten/afstandsbediening, is er het voldoende geïsoleerd dak met vernieuwde Cu-goten en afvoeren, het heraangelegd zuiders terras, de stijlvolle recente gashaard in de living, de geheel uitgeruste keuken, badkamer en gastentoilet, het laminaat boven, de Buderus-doorstromer, de Wilo-regenwaterpomp vr de 2 wc's en wasmach., het recent schilderwerk van de muren….
Wat gebleven is : de 1,4m H kruipkelder (= zonder breekwerk aan alle leidingen), de ruime garage, berging en wasplaats, de degelijkheid van het schrijnwerk en de mooie Bourgondische natuurstenen vloer in de woonkamer, de 3 2-pers.slpk en de lage doch bruikbare zolder annex kamer( 80m²).
Mede dank zij de pv-panelen (met nog 10 jaar groenestroomcertif.) is het gas- & elektriciteitsverbruik slechts 100,-€/maand.
Electro conform, voor de hobbyist is er ook drijfkracht in de garage en in het ... tuinhuis.
De enige opm. zou kunnen zijn om een echte leefkeuken te maken met grote tafel, dit kan perfect gerealiseerd worden door de veranda in te nemen.
Dit is kortom een eigentijdse, instapklare woning met alle comfort, in een kleine, autoluwe wijk met vooraan een weids zicht op agrarisch gebied. De lagere school vlakbij en het schaars bevolkte voetbalveld er rechtop meten zich slechts nu en dan met de in onze contreien zo zeldzaam geworden oorverdovende stilte.
EPC in aanvraag.
De woning is vrij uiterlijk in oktober ‘20
Lees meer Verberg