12m brede LICHTRIJKE woning 3 slpk, parking, grote tuin &bos, LAAG BESCHRIJF !

Vraagprijs: € 235 000 Sint-Kruis-Winkel Kattenhoekstraat 14
Deze ruime, gezellige woning is geschikt voor de doe-het-zelver; veel hoeft hij niet te kunnen want de grote werken zijn gedaan, het gaat hem veeleer over afwerking.
Riolering is vernieuwd, er is vloerverwarming en isolatie, nieuwe (vergunde) achterbouw, overal dure alu-ramen, elektriciteit en domotica, een regenwaterput, een grote badkamer én een ruime en luxueuze doch prijzige keuken van bij “wij maken uw keuken”.
De woning is 12 m breed, links van de ingang bevindt zich een ruimte die als bureel of als slaapkamer kan dienen. Hierachter bevindt zich het gastentoilet en de technische ruimte. Er is een gerieflijke kelder, een “voutekamer” en op de verdieping 1 ruime ingerichte kamer met dressing, de riante badkamer met verzonken ligbad en een andere nog verder af te werken kamer. Velux , extra tegels en plafondprofielen : alles voorhanden.
De nieuwbouw baadt in het licht en herbergt de zitkamer die aansluit op de eetplaats met sfeerscheppende houtkachel.
Plaats zat voor 2 of meer voertuigen.
Het bosje van 265 m² ernaast op een ... andere perceel hoort bij de woning, mits wat aanleg wordt dit een riante tuin met veel bomen en struikgewas. Het is evenwel te weinig diep om er op te bouwen.
De werkzaamheden aan de woning zijn gestopt omdat de dame des huizes andere oorden heeft opgezocht.
EPC zal zeker met 80 punten dalen eens het dak van de hoeve van binnenuit extra wordt geïsoleerd. Geluidsschermen komen in max 1,5 jaar.
LAAG BESCHRIJF !!! Wees snel.

Lees meer Verberg