Winkel + woonst (met tuin)

Huurprijs: € 2 200 Melle Brusselsesteenweg 15
Indrukwekkend gebouw voor wie op zoek is naar een handelspand met leefruimte of handelspand met extra ruimtes. Dit pand bevindt zich exact op het kruispunt van Gent, Melle, Heusden en Merelbeke. De terminus van de tramlijn vlakbij en de carwash aan de overkant, brengen de hele dag door potentiële klanten aan.
Je komt binnen in de handelsruimte van 60m², de ruime lichtinval krijg je er zomaar bij. Achteraan zijn er nog twee ruimtes: een leefruimte / stockruimte en een keuken (samen 35 m²).
De kleine noord-oost gerichte tuin van 35m² is een mooie plus! Tussen de handelsruimte en de leefruimte, bevindt zich de trap om naar boven te gaan. Ook daar is een aangename leefruimte met achteraan een kleine badkamer (samen 35m²). Ideaal voor wie graag aan haar of zijn zaak woont!
Krijg je “het” gevoel niet bij het zien van de foto’s? Dat is begrijpelijk want dit is een gebouw dat je bezocht moet hebben. Wedden dat je meteen verliefd wordt en er jouw (nieuwe) zaak meteen in ziet?
De vorige eigenaar baatte een bloemenwinkel uit, maar omdat het ... pand op zoek is naar nieuwe huurders, zijn er veel mogelijkheden. Aanpassingen en dergelijke kunnen in overleg met de verhuurder die met een open blik jouw ideeën in overweging neemt. Tearoom, afhaalrestaurant, bakker, vishandel, slager, schoonheidszorgen, kapper… zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden voor wie het potentieel in dit pand kan zien. Dit pand wordt in één stuk verhuurd, maar met twee contracten: deels als handelspand, deels als particuliere woonst

Lees meer Verberg