Ruime (ver-)nieuwbouwvilla in residentiële omgeving

Vraagprijs: € 675 000 Tienen Vondelstraat 21
Dit is een ware villa uit de designerboeken. Dergelijke grondige renovatie in 2017 kan terecht als nieuwbouw worden beschouwd. Centraal gelegen op 5’ van centrum Tienen & oprit E40. De woning werd verbouwd met kwalitatieve en duurzame materialen. Het strakke lijnenspel binnen, de hoogwaardige brede echte parket, de stalen binnendeur en lange gashaard zorgen voor een cosy sfeer zowel in de uitnodigende inkomhal met prachtig gastentoilet, als in living annex bureel en keuken, allemaal naadloos aansluitend.
De keuken is hyper uitgerust met kookeiland, o.m. 2 koelkasten, 1 traditionele oven, 1 µ-oven (alles Siemens), wijnkoelkast en heetwaterkraan.
Door de riante glaspartij (alu-ramen)is er ruim zicht op het groot terras en de zuid gerichte tuin. Bekabelingspunten liggen klaar voor de robot-grasmaaier. Er is een aangelegde weg tot achteraan alwaar de bedoeling was een apart kantoor buiten de privéwoonst te zetten; een zwembad en lounge is er evenwel ook welkom. Achter de tuin ligt niet bebouwbaar weiland, privacy gegarandeerd.
... Boven zijn er 3 riante slaapkamers waarvan 2 in directe verbinding met een luxueus uitgeruste badkamer (2 inloop- regendouches, 1 vrijstaand bad). De master bedroom is voorzien van een inloopdressing. Veiligheid & comfort met videofonie, el. rolluiken & muggenhorren. Berging/wasplaats uitgerust met linnenschacht. Inde inpandige garage met grote sectionaalpoort kunnen tot 2 wagens (stopcontact aanwezig !) en nog meerdere op de ruime oprit.
Dit is een unieke villa gemaakt met de allerbeste materialen. Vlotte bereikbaarheid is een enorme troef ! Het EPC-attest is van 2014, met de PV-panelen en extra isolatie nadien worden nu tenminste 100 punten beter behaald.

Lees meer Verberg