gebouw met handelszaak en 3 appartementen

Vraagprijs: € 1 425 000 Gent Dampoortstraat 40
OPGELET INFORMATIEVERSTREKKING EN BEZOEK VANAF 16/12ek.
Ligging kan bijna niet centraler, de Dampoortstraat geeft uit op Portus Ganda.
Dit betonnen gebouw uit 1969, gerenoveerd in 2016, omvat een handelspand op het glv en 3 appten, telkens met 2 slaapkamers. Kadastraal is de opsplitsing reeds gebeurd en heeft de stad dit goedgekeurd. Om als aparte eenheden te verkopen dienen enkel 3 bijkomende EGW’s, 4 branddeuren, 1 brandcentrale en basisakte te worden gemaakt. De nieuwe hr cv-ketel (2020) is voor iedereen. Momenteel wordt alle energieverbruik forfaitair afgerekend met de huurders.
Het kabinet wordt gebruikt door de eigenaar doch zal vrij komen bij akte. Potentiële huurprijs voor dergelijke pand en ligging is tenminste 2.500,-€ / maand.
De appartementen verhuren vlot aan 1.000,-/mnd + forfait EGW. Het 2e heeft een terras, op het 3e kan er een gemaakt worden.
Het handelspand besloeg vroeger ook de 1e verdieping, dit kan met een kleine ingreep tot zijn origineel worden gebracht; tevens is een 4e verdieping bovenop (in de ... vorm van een denkbeeldig dak) bouwen hier vergunbaar.
Ideaal om eerst bvb je studerende kinderen samen met hun vrienden in onder te brengen. Nadien kunnen ze er meteen hun praktijk vestigen.
Ook ideaal als horeca op 2 bouwlagen.
Lees meer Verberg