Klassevilla (te renoveren) 4slpk, parking en 1.300 m² tuin.

Vraagprijs: € 525 000 Aalst Grote Baan 172
Wat een monumentale, symmetrische “XL” woning ! Maar ze verlangt hevig naar een totale make-over.
Gebouwd in °42 werd ze stevig gezet gezien de tijdsgeest, de funderingen zijn extra dik, ook zijn er reeds betonnen decks, ongebruikelijk voor die periode. Mahoniehouten radiatorkasten, marmeren tabletten.
De woning heeft een op- en afrit, de voiturier opent het portier van de passagier en de butler aan de dubbele deur leidt de bezoeker binnen. Rechts een 20m² spreekkamer , links de 44m² living met eettafel vooraan en salon met haard achteraan. Rechts van de mooie traphal bevindt zich de 22m² leefkeuken.
Geheel onderkelderd, met diverse compartimenten. Gesch.riolering.
Boven 4 slpk 2 x 17 en 2 x 19 m² alsook een (te) kleine badkamer. Overal is er grote visgraatparket gelegd, al ettelijke jaren afgedekt door vasttapijt en vermoedelijk nog bruikbaar.
De trap leidt eveneens tot op zolder alwaar zich vroeger de vertrekken van de inwonende dienstmeiden bevonden. De pannen en houtconstructie zijn nog perfect én droog, de pannen moeten er ... af gezien geen onderdak. 2 ruime slpk zeker mogelijk.
CV op mazout (uit dienst sinds 11/22 wegens lek expansievat).
Garage voor tenminste 2 wagens, plaats genoeg voor meerdere of atelier.
1.300 m² Tuin achteraan met voldoende privacy en genoeg afscherming tegen het geluid van de baan.
Het smeedwerk in afsluiting en deuren zijn op elkaar afgestemd.
Kosten ? Dak/Ramen/Electro/ nwe Verw./Sanitair/Keuken/ … een waar paradijs voor een handige Harry die met max 200.000,- al heel ver komt.
Geschikt voor zelfstandige, vrij beroep, groot gezin, co-housing.
EPC in aanvraag, wellicht E of , daarom aankoopbaar aan 1% !
Lees meer Verberg