Multifunctionele villa, >500 m² woon-&werkruimte

Vraagprijs: € 650 000 Aalst Grote Baan 120
Hier je privékliniek, (groeps-)praktijk, toonzaal, restaurant.. vestigen en daarbij nog riant wonen ? dat kan !
Meerdere wagens kunnen links, rechts en voor de villa parkeren.
1 van de 2 inkomdeuren leidt naar de 80m² kabinetten, de andere naar ca 130 m² privévertrekken & aanhangen op het glv.
Deze imposante woning is met de beste materialen opgetrokken met in die tijd revolutionaire technieken zoals een dubbele spouwmuur, 2-voudig glas in tropisch hardhouten ramen, elektrische plafondverwarming, AGA-kolenvuur etc. Er is veel aan vervanging toe, doch de grandeur van de volhouten deuren, de mooie vloeren en parket, zal aanwezig blijven na de renovatie. De droge kelders over een groot deel van de woning vergemakkelijken het trekken van leidingen.
Via de sierlijke trap komt men op de 1e verdieping naar de 6 balzalen van kamers. Er is sanitair beneden en boven. De ca 125 m² droge zolder kan worden ingericht als duplex woonst. De perfect vastgenagelde, gelakte dakpannen zullen nog tientallen jaren alle mogelijke stormen overleven; ... deze kunnen worden gerecycleerd bij het plaatsen van dakramen. PV- panelen kunnen geplaatst worden op de dubbele garage in de tuin.
De zuiders gelegen, stille tuin omvat volgroeide bomen. Bij mooi weer : alle ramen van de 50 m² living uitgevend op het terras openzetten en genieten!
Indien gewenst kan nog 348 m² bouwgrond ad straat worden bijgekocht.
Lees meer Verberg