Riant werken en wonen in de stad, hier kan dit !

Vraagprijs: € 599 000 Aalst Grote Baan 120
OPGELET DIT IS EEN VANAFPRIJS !
Aan een belangrijke baan in het centrum ligt discreet deze imposante villa/kabinet,
Na een meterslange oprit is er ruimschoots plaats om te parkeren.
2 inkomdeuren elk aan 1 kant maken werk en privé gescheiden.
Vooraan is een multifunctionele 60 m² zaal; daarachter ligt een ruime inkomhal met mooie trap & deurlijsten, er is plaats voor een lift ;
De privévertrekken met 55 m² living en 17 m² leefkeuken – met een antiek AGA vuur op kolen- kijken uit op de stille en zuiders gelegen tuin, 2 dubbele garages.
Boven bevinden zich 6 riante slpks met een gemidd opp van 20 m². De grootste is zelfs 40 m²…
De helft van de woning is onderkelderd (droog en heel goed bruikbaar), onder de leefruimte ligt deels een kruipkelder; ideaal voor het buizenwerk.
Dit is een kloeke woonst met dubbele spouwmuur en betonnen decks. In °54 was dit een revolutionaire villa met ingebouwde elektrische plafondstralingsplaten. CV & electro zijn te vernieuwen. De tweevoudige beglazing in de nog steeds goed bruikbare tropisch ... hardhouten ramen is te vernieuwen. Bij ingebruikname van de 120 m² zolder als kamers zal bij het plaatsen van veluxen het onderdak dienen te worden vervangen.
De originele geglazuurde dakpannen zijn genageld en kunnen nog vele jaren alle stormen feilloos doorstaan. Die zouden er dus af kunnen daar waar een velux of kapel komt.
Een alternatief om te verlichten is met spiegelbuizen en te verluchten met syst.D.
Kangoeroe, privékliniek, accountant, restaurant ? Allemaal goed !
Lees meer Verberg