Te renoveren stadwoning met 3 slpk, zonnige koer, kelder&zolder

Vraagprijs: € 299 900 Gent Blekerijstraat 44
Deze woning is toe aan een grondige renovatie. Die kan gestoeld zijn op de vorige ingrijpende en voor zijn tijd heel moderne verbouwing met centrale lichtschacht doorheen het volledige huis alsmede de zuiders gelegen en toch ingesloten koer zodat er minimaal schaduw wordt geworpen (achteraan is er immers een hoge muur). Of de constructie kan in zijn geheel worden herbekeken.
Voortgaande op de eerste verbouwing bevindt de keuken zich vooraan en kijken eetplaats en zitkuip achteraan uit op de centrale koer, loopt de trap dwars achter de lichtkoepel, is de masterbedroom met apart toilet, dressing en ruime badkamer (bad en douche) op het 1e en zijn er nog eens 2 slaapkamers én zolder voorzien op het 2e. De lichtschacht zorgt overal voor lichtinval.
Gezien de hoge plafonds en gezien de huidige isolatienormen zou deze schacht wel eens kunnen dienen voor een set van energiezuiniger spiegelbuizen die het licht op elke verdieping en in elke ruimte binnenhalen. In alle kamers is er mooie brede plankenvloer.
Vlakbij het centrum gelegen is ... het pand een unieke kans om er een prachtige stadswoning van te maken.
Meubelen en gerief zullen in grote mate blijven staan.
Lees meer Verberg