U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Diensten
VERKOOP of VERHUUR van je PAND ? Eurobim nauurlijk !
ASBEST IN JE WONING ? Laat een check doen door Eurobim.

Een grondige markt- & dossierkennis en luisterbereidheid naar zowel verkoper als kandidaat-koper zorgen voor een harmonieuze en vlotte afwikkeling van de te koop gestelde panden, 
EUROBIM INSPIRES

ASBEST is geen probleem als je het vooraf weet !
Sinds 23/11/2022 verplicht de overheid een asbestinventaris van je huis bij het TE KOOP of TE HUUR stellen.
EUROBIM helpt daarbij.
Voornamelijk na de 2e wereldoorlog werd overal kwistig asbest gebruikt. De fijne vezels werden wegens hun perfecte eigenschappen zoals betere sterkte, brandwerendheid, etc. in duizenden producten verwerkt. Sinds het verband van de losse vezel met diverse kankers al enkele jaren onomstotelijk vaststaat is het de overheid menens om Vlaanderen tegen 2040 asbestveilig te maken. Tot zolang die fijne vezels vastzitten in hun bouwmateriaal is er niets aan de hand doch door verwering (bvb bij golfplaten of kunstleien) komt het asbest geleidelijk aan vrij en vormt een gevaar tot in de wijde omgeving. Ook bij renovatie van een woning (bvb uitbreken linoleum, oude aluminiumramen, of ontmantelen van verwarmingsleidingen, aanbrengen dakvensters in het onderdak,…) is het gevaar groot dat de persoon die het werk doet, en mogelijks  de bewoner zelf  in contact komt met de levensbedreigende stof.
De verplichte inventaris NU al bezitten bezorgt de eigenaar van de woning de kans om nog tijdig in te grijpen vooraleer de verkoopprijs naar beneden wordt gepraat door de kandidaat-koper die zelf zijn asbestgerelateerde renovatiewerken begint uit te rekenen
Is je woning gebouwd na 2001 ? Dan is er weinig kans om asbesthoudend materiaal te vinden.
Is deze echter ge- of verbouwd vanaf 1950 ? Heel veel kans om er te vinden, zelfs op de meest onvoorstelbare plaatsen. Laat NU een check doen door Eurobim.

Bij verkoop van uw pand

Uw pand in handen geven van het Eurobim-team geeft de zekerheid tot verkoop (mits een correcte prijs) en dit binnen de kortst mogelijke tijd.
De medewerkers van Eurobim hebben een lange staat van dienst en kennen de markt.
Hier geen bombastische campagnes maar een op maat gesneden aanpak, weliswaar steevast op een tiental websites. Elk pand bezit namelijk zijn soms nog verborgen mogelijkheden. Het zijn die pluspunten die ervoor zorgen dat de juiste kandidaat wordt aangesproken. Deze wordt tevens begeleid, indien gewenst, in de mogelijke verbouwingen alsmede in het vinden van de optimale financiering.
Niet alleen de verkoper, ook de koper is bijgevolg heel tevreden.
Tarieven verkoopopdracht : 3% + BTW, doch afwijkingen en netto-afspraken mogelijk;

Vooraf : laat uw huis onderzoeken op aanwezigheid asbest en laat dit vakkundig verwijderen vooraleer te koop te stellen. Asbest in uw woning doet uw verkoopprijs serieus zakken, probeer dit te voorkomen !

Bij verhuur van uw pand

Het pand wordt gepubliceerd op de 4 belangrijkste sites wat verhuring van panden betreft.
Kandidaat-huurders worden gescreend op betalingscapaciteit en op betrouwbaarheid.
De plaatsbeschrijving is grondig gestoffeerd teneinde latere discussies te vermijden.
U als eigenaar geeft immers uw bezit ter verhuring af en dan moet dat goed zijn, niet ?
Tarieven verhuuropdracht : 1 maand huur + BTW + de kost van de plaatsbeschrijving, volgens grootte van het te verhuren pand.

Ook bij verhuurde panden wordt binnenkort een asbestattest verplicht voorgelegd aan de huurder; laat NU uw pand screenen.
 

Loods 23, Loft 118, Voorhavenlaan 37
9000 GENT
0475 32 54 87
info@eurobim.be
 

Openingsuren: per gsm bereikbaar, laat je boodschap achter op voicemail of stuur mail

Steeds bereikbaar ook tijdens het weekend.
0475 32 54 87
contacteer EUROBIM ook voor een onafhankelijk advies wat te doen met de ASBESTINVENTARIS.
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK