Prestigieus kantoor-vitrine op de N60

Huurprijs: € 5 000 /maand Oudenaarde Vaddenhoek 71
Hier aan de N60 uw zaak vestigen is standing uitstralen.
Men is nog bezig met de laatste hand te leggen aan deze 500 m² bruikbare oppervlakte, voor de huurder in (iets meer dan) wind- en waterdichte versie.
Via de gemeenschappelijke toegang vooraan, die ook kan dienen als wachtruimte komt men terecht in het door huurder zelf te verdelen 285 m² gelijkvloers van 2,95 m bruto hoogte. Er is een dienstdeur aan de zijkant. Via trap of lift bereikt men 65 m² kelder alsmede 210 m² op de verdieping die kan dienst doen als vergader- en personeelsruimte. Er zijn terrassen voor – en achteraan en er is een gemeenschappelijke ruimte vooraan te delen met de eigenaar-verhuurder dewelke het linkerdeel van het gebouw bezet.
De stad verkiest B2B, kantoren showroom etc zijn toegestaan, een winkel met constant aan- en afrijden wil men vermijden gezien het residentieel karakter van de wijk.
Het beschikbare deel is op het 1e gedeeltelijk uitgerust met climatisatie units en kabelgoten. Voor de rest bepaalt de huurder zelf zijn inrichting. Voorbeeld ... van inrichting links is ter beschikking.
Tevens wordt het gebouw uitgerust met zonneluifels en 30.000 l regenwaterputten zijn ter beschikking.
Het zou goed zijn mocht er voor de verdere afwerking worden gebruik gemaakt van de aanwezige aannemers.
In de huurprijs zijn eveneens 12 parkeerplaatsen (waarvan 4 vooraan) voorzien.
Gemeenschappelijke kosten (onderhoud tuin, autom inrijpoort etc) alsmede OV. Nog te bepalen.
ONMIDDELLIJK VRIJ

Lees meer Verberg